25. Ontmoetingstuin, Meijhorst 70-33

234 keer bekeken

In Dukenburg bij de Ontmoetingskerk ligt een tuin als plek van rust en bezinning. In de tuin vindt u borders met vaste planten in vrolijke kleuren, siergrassen en vlinderstruiken.

● Siertuin
● Tuin met kunst

Er zijn een paar plekjes waar je heerlijk kan zitten en genieten van alles wat er in de tuin groeit en bloeit. Herinneringsbogen zijn mooi begroeid met klimplanten. Ook zijn er verspreid door de tuin heen, gedichten te lezen. Wijkbewoners hebben inmiddels hun weg gevonden in de vrij toegankelijke tuin, die ook onderdeel is van de Kwiek beweegroute.

In de tuin is ook een herinneringsboog waar iedereen van naasten een gedachtenisplaatje kan laten bevestigen. Tijdens de open tuinen dag van 11- 11.30uur worden deze naasten herdacht in een bijeenkomst met muziek en gedichten onder het motto: We herinneren je zoals je was in de bloei van je leven. Aansluitend is er koffie en soep

Het onderhoud van de tuin wordt gedaan door een groep vrijwilligers. We hopen dat we u nieuwsgierig hebben gemaakt naar onze tuin. U bent van harte welkom om deze te bekijken en kennis te maken met de vrijwilligers, die aanwezig zijn om het een en ander te vertellen. Koffie, thee, limonade staan klaar!

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen